Okuduk, Konuştuk, Yazdık eTwinning Prejesi

Okulumuz öğretmenlerinden Emine ÜSTÜN GÜRLER ve Bingöl, Karlıova Yeniköy İlkokulu öğretmenlerinden Kardelen Sultan TOSUN' un birlikte yazdıkları, "Okuduk, Konuştuk, Yazdık." eTwinning projesi onaylanmıştır. Proje kapsamında 2., 3. ve 4. sınıf düzeylerinde öğrencilerin okumayı sevmeleri, okuma alışkanlığı geliştirmeleri ve okuduklarını içselleştirmeleri amaçlanmıştır.

Proje Mart ayında başlamış olup, Haziran ayında son bulacaktır. Proje kapsamında 3 kitap seçilecek. Bu kitaplar çerçevesinde etkinliklerle, Web2 araçları kullanımı da gerçekleştirilecektir. Seçilen kitaplardan, Hasan BAŞDEMİR'İN Yol Arkadaiım kitabı öğrencilere, yazarı tarafından isimlerine özel imzalattırılacaktır. Sonraki süreçte yine aynı kitap üzerine, öğrencilerin yazarla Zoom üzerinden söyleşi yapması planlanmaktadır.

Temel hedefimiz okuma yazmayı, ders kitaplarının ötesine taşımaktır. Okuyan, düşünen, merak eden ve en çok ta kitapları seven bireyler yetiştirmektir. Okudukları üzerine konuşabilen, okuduklarını içselleştiren, kitapların gözünden dünyaya bakabilen bireyler yetiştirmek için, bu proje oldukça önemlilik arz etmektedir.




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi